Valioliigan kärjessä porskuttavan Manchester Cityn laitapelaaja Joao Cancelo pamautti erittäin tyylikkään maalin sunnuntaina.

Manchester City murjoi vieraskentällä Newcastlen numeroin 0-4 (0-2) Valioliigassa sunnuntaina. Ottelun avausjaksolla nähtiin hieno maali.

City-toppari Ruben Diaz teki 0-1-voittomaalin heti 5. minuutilla. 27.minuutilla syntynyt toinen osuma oli upea. Cityn laitapelaaja Joao Cancelo harhautti ensin kaksi pelaajaa ja laukoi lopuksi pallon voimalla vasempaan yläkulmaan.

Toisella jaksolla Cityn Riyad Mahrez ja Raheem Sterling tekivät maalin mieheen, ja näin lopputulos St James’ Parkilla oli 0-4.

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä (18 ottelua, 44 pistettä). Toisena on Liverpool (18 ottelua, 41 pistettä) ja kolmantena Chelsea (18 ottelua, 38 pistettä).