36-vuotias ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimovic se vaan jaksaa painaa maaleja. Perjantaina syntyi jälleen yksi osuma Major League Soccerissa.

LA Galaxy ja Los Angeles FC pelasivat 1-1-tasapelin MLS-ottelussa. Zlatan vei LA Galaxyn johtoon 16. minuutilla taitavalla tökkäisyllä ja pallo ylitti juuri ja juuri maaliviivan. Kokenut meksikolaispelaaja Carlos Vela tasoitti toisen jakson alussa loppunumroiksi 1-1.

Zlatan on tehnyt tällä kaudella pelaamassaan 20 sarjaottelussa mukavasti 16 maalia. LA Galaxy on noussut hiljalleen mukaan itäisen lohkon ylempään keskikastiin.

Jos video ei jostain syystä avaudu, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Danko Lazovic suorittaa maailman naurettavimman filmauskierimisen
KATSO MYÖS: Video: Bayern München avausvoittoon – kiistanalainen rankkari ratkaisi matsin