Saksan Bundesliiga käynnistyi perjantai-iltana. Bayern München kaatoi Hoffenheimin, mutta kiistanalainen rankkarituomio puhutti ottelun jälkeen.

Hallitseva mestari Bayern München voitti Hoffenheimin numeroin 3-1 (1-0) kauden avausmatsissa. Thomas Müller vei kotijoukkueen johtoon 23. minuutilla. Hoffenheim kuitenkin tasoitti 57. minuutilla, kun Adam Szalai osui.

Kymmenisen minuuttia ennen loppua syntynyt ottelun voittomaali herättikin paljon keskustelua. Hoffenheimin puolustaja Havard Nordtveit liukui omalla rankkarialueella, mutta ei taklannut ja lopulta Bayernin Franck Ribery hyppäsi tämän yli. Erotuomari laittoi pallon pilkulle, eikä tilannetta tarkastettu edes videolta.

Robert Lewandowski laukoi 82. minuutilla 2-1-voittomaalin rankkarista. Hän joutui uusimaan rankkarinsa, sillä ensimmäisen pilkun molari torjui ja Arjen Robben laittoi karat sisään. Tuo tarkastettiin videolta ja Lewandowski joutui laukomaan uudestaan. Robben teki vielä 3-1-loppunumerot aivan lopussa.

Bundeliigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua.