Zlatan Ibrahimovicin jäähyväiset pariisissa

PSG:n valovoimaisin tähti, Zlatan Ibrahimovic pelasi eilen viimeisen pelin pariisilaisten paidassa Ligue 1:ssä.

Ibrahimovic teki PSG-uran aikana todella kovat tehot, sillä mies pelasi Ranskan liigassa 179 ottelua ja teki näissä 154 maalia. Tällä kaudella hän pelasi 31 ottelua ja teki 38 maalia.

Eilisessä Ligue 1:n päätöskierroksen ottelussa peli keskeytettiin 10 minuutin kohdalla ja koko stadion nousi ylös taputtamaan Zlatanille. Ruotsalainen tarjosi yleisölle vielä nautittavaa, sillä hän iski kaksi maalia ennen kuin hänet otettiin vaihtoon ja taas koko stadion kiitti Zlatania.

https://www.youtube.com/watch?v=HfPGkarCnO0

Kun Zlatan otettiin vaihtoon, juoksivat hänen poikansa kentälle tähteä vastaan ja yllä heillä oli Kuninkaan ja Legendan paidat. Tämä viittaa siihen, kun hyökkääjä kertoi tulleensa Pariisiin kuninkaana, mutta lähtee legendana. Tämä pitää varmasti paikkaansa, sillä pariisilaiset fanit nostavat Zlatanin aivan uusiin ulottuvuuksiin. Zlatan kertoi myös itkeneensä kunnianosoituksesta, kun hänen lapsensa juoksivat kentälle.

Ibrahimovic on kertonut tietävänsä, missä pelaa ensi kaudella, mutta ei halunnut kertoa sitä vielä.

https://www.youtube.com/watch?v=ahVLJM4G3AQ

PSG:llä on vielä yksi peli jäljellä, kun he kohtaavat Marseillen 21.5 Ranskan Cupissa.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here