Laita oma rivi sisään Coolpickzin ilmaiskierroksella ja voita 5000 €:n jackpot

Tänään starttaa Coolpickzin 70. kierros ja taas on 5000 €:n jättipotti tarjolla.

Homma on todella yksinkertainen. Veikkaa 15 ottelun oikea merkki ja veikkaa viisi peliä, missä tulee runsaasti maaleja (3+), sekä viisi peliä missä ei maaleilla juhlita (0-2). Mitä enemmän saat oikein sitä paremmille sijoille nouset. Viisi parasta pelaajaa saa rahapalkintoja.

Kierrokseen on upotettu useita eri sarjoja, kuten Valioliigaa, Norjan ja Ruotsin sarjoja, sekä La ligaa. Laita oma veikkauksesi sisään Coolpickzin sivuilla ja ole mukana voittamassa jopa 5000 €:n jackpottia.

Coolpickz kierros

Nostamme kaksi ottelua tarkempaan käsittelyyn.

AC Milan – Roma

Roma on pakkovoiton edessä, mikäli haluaa suoran Mestarien liigan jatkopaikan. Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja ja Roman materiaali on huomattavasti isäntiä laajempaa. Roma tulee voittamaan tämän ottelun ja molemmat tulevat tekemään maaleja, joten merkiksi kakkonen ja kaveriksi HIGH.

Chelsea – Leicester

Leicester varmasti haluaa lopettaa kauden voittoon ja Chelsea tarjoaa tähän mahdollisuuden, sillä heiltä puuttuu Diego Costa, John Terry, sekä Loic Remy.

Leicester tulee nälkäisenä otteluun ja laittaa Chelsean puolustuksen koville vastahyökkäyksillään ja voittaa ottelun 0-1 tai 0-2. Merkiksi siis 2 ja LOW

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here