Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin tiistai-iltana konstailematon ajanpeluu, kun Daniel Betty suoritti hieman erilaisemman vapaapotkun.

York City kaatoi vieraskentällä Dagenham & Redbridgen numeroin 1-2 (0-0) National Leaguessa alkuviikosta.

Kotijoukkue Dagenham & Redbridge oli jo kiinni voitossa Ryan Hillin osumalla. York City tuli kuitenkin aivan lopussa rinnalle ja ohi Lenell John-Lewisin ja Dipo Akinyemin maaleilla.

Pelikello oli ehtinyt jo 98. minuutille, kun johtoasemaan päässyt York City sai vaparin noin 35 metristä. Pallon taakse asettui Daniel Batty, joka laukoi vaparin sivukatsomon yli. Ja pian perään ottelu päättyi.

Huhujen mukaan Battyn laukoma pallo on vieläkin ilmassa jossakin päin brittiensaarta.

Daniel Batty laukoo vapaapotkun taivaisiin

KATSO MYÖS: Video: FC Interin maalivahti piti palloa sylissään 23 sekuntia – VPS:n Peter Michael rankaisi epäsuorasta vaparista