Klassikkovideo: Erotuomarin käsi hipaisee selkää – Deyversonilta supernolo filmaus Copa Libertadoresin finaalissa

Palmeiras voitti Copa Libertadoresin 2021. Finaalin jatkoajalla nähtiin yksi vuosisadan noloimmista filmauksista.

Palmeiras kaatoi Flamengon brassijoukkueiden muodostamassa Copa Libertadosin finaalissa numeroin 2-1 (1-0) Montevideossa, Uruguayssa, marraskuussa 2021.

Ottelu eteni 1-1-numeroissa jatkoajalle, jossa Palmeirasin 30-vuotias hyökkääjä Deyverson teki voittomaalin 95. minuutilla. Deyverson nousi silti otsikoihin vähän ikävimmissä merkeissä.

Pelikellossa oli 123 minuuttia, kun erään tilanteen jälkeen erotuomari Nestor Pitana erotti Flamengon pelaajan ja Deyversonin toisistaan. Samalla Pitana antoi kädellään ihan pikkuisen vauhtia Deyversonille, jotta peli pääsisi jatkumaan.

Kaikkien yllätykseksi Deyverson kaatui nurmenpintaan esittäen loukkaantunutta. Nololtahan se näytti.

Härski ja nolo filmaus

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Copa Libertadores de América, on Etelä-Amerikan jalkapalloliiton Conmebolin järjestämä maanosan korkein kansainvälinen seurajoukkueiden turnaus, joka luonteeltaan vastaa Euroopan Mestarien liigaa.