Ykkösessä kahden nousijaehdokkaan kohtaaminen

Ykkösessä nähdään lauantaina klo 17:00 alkaen kahden nousijaehdokkaan kohtaaminen, kun KPV isännöi AC Oulua Kokkolan keskuskentällä. Edellinen joukkueiden kohtaaminen nähtiin tammikuussa Suomen Cupissa, jolloin ottelu päättyi 1-1.

KPV:n kauden ensimmäiset matsit eivät ole varmasti menneet ihan kokkolalaisten suunnitelmien mukaisesti. Kovilla odotuksilla kauteen lähtenyt joukkue on kärsinyt tasapelit molemmissa kotiotteluissaan, kun EIF ja KTP hakivat pisteitä Pohjanmaalta.

Tämän jälkeen joukkueen sisällä oli vielä koronatartunta, jonka myötä vierasottelu Myllykoskella viime viikonloppuna peruttiin. KPV tarvitsee siis ehdottomasti pisteitä tänään, mutta helppo tehtävä siitä ei ole tulossa.

Sarjakärjessä viihtyvä AC Oulu on aloittanut kauden hieman enemmmän vakuuttavalla tavalla. Neljästä sarjamatsista on saldona neljä voittoa ja maaliero 6-1. Jyrki Aholan ryhmä voi olla tähän takuulla tyytyväinen, mutta kohdatut joukkueet eivät ole kuuluneet sarjan kärkikastiin.

Kokkolassa on vastassa kuitenkin sarjan kovin materiaali ja oululaisten tasoa mitataan tosissaan. Edellinen matsi VPS:ää vastaan oli kuitenkin todella laadukas esitys laivastonsinisiltä ja tänään saumat on pelata voitosta.

Kertoimet suosivat kotijoukkuetta vähän turhan kovasti tänään. Näkisin, että ACO pystyy ehjällä esityksellä pärjäämään vieraissa. Isketään lapulle vieraita sillä ehdoin, että tasurin osuessa kohdalle veto mitätöidään.

Pelivihje: AC Oulu, tasapeli ei vetoa (2.26 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Saksan 2. Bundesliigassa outo kulmapotkukuvio – pelaajajuna valmiudessa ja pallo maaliin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here