Ykkösen kierrokselta kaksi poimintaa liuskalle

Ykkösen kierrokselta napataan kaksi poimintaa liuskalle, kun sarjassa pelataan keskiviikon ratoksi täysi kuuden matsin kierros.

VPS – AC Oulu

Sarjan kärjessä majaileva AC Oulu on vierasreissussa Vaasassa, kun Veikkausliigasta pudonnut VPS isännöi laivastonsinisiä. Kertoimet ovat kovasti vieraille kallellaan.

Isketään kuitenkin vastapalloon. AC Oulun otteet eivät ole allekirjoittanutta vakuuttaneet ja viimeisin matsi Seinäjoella oli mollivoittoinen. Pisteet tasattiin 1-1 tuloksella SJK Akatemiaa vastaan ja Jyrki Aholan suojatit eivät olleet normaalilla tasollaan. Hyökkäyspelaamisesta puuttui paljon terävyyttä.

Vaasan Palloseuran otteista ei puuttunut terävyyttä edellispelissä Myllykoskella MyPan vieraana. Lopputuloksella 3-6 pisteet matkasivat Vaasaan ja Samu Alanko juhlisti voittoa hattutempulla.

Vepsu on ollut Hietalahden nurmella hyvässä vireessä ja ei ole hävinnyt seitsemästä ottelusta vielä yhtäkään. Jos AC Oulu jää yhtä aseettomaksi kuin viime viikon kamppailussaan, voisi VPS olla suoralla voitollakin pätevä kohde. Nyt kuitenkin otetaan tasapelin riski pois pelistä.

Pelivalinta: VPS, tasapeli ei vetoa (2.63 @Coolbet)

Jaro – EIF

Pietarsaaren Jaro isännöi vieraita Tammisaaresta, kun EIF saapuu Pohjanmaalle taistelemaan kolmesta pisteestä.

Jaron tilastot kuudesta kauden kotipelistä ovat viisi voittoa ja yksi tasuri. Kotietu on siis ollut merkittävä ja näissä peleissä on maaleja syntynyt roppakaupalla. Jaro onkin sarjan tehokkain joukkue tehtyjen maalien valossa.

Sarjanelonen EIF on ollut ajoittain erittäin pirteä Ykkösen peleissään, mutta vieraissa on ollut viime aikoina tuskaisempaa. Neljään edelliseen vieraspeliin kaksi maalia ja kaksi pistettä ei varmasti tyydytä tammisaarelaisia. Tänään aita on todella korkea kiivettäväksi, mikäli edes tasuriin joukkue mielii venymään.

Kotijoukkue Jarolle tarjotaan Coolbetillä oikein näppärää markkinatoppia, johon tartutaan mielellään. Pietarsaarelaisten hyökkäyspeli on ajoittain erittäin tehokasta ja parivaljakko Anthony Olusanya – Severi Kähkönen pitänee huolen siitä, ettei vieraat pääse tänään helpolla. Etenkin Olusanya on ollut ihan mielettömässä vireessä viime ajat, sillä seitsemään edelliseen sarjapeliin on syntynyt kahdeksan häkkiä.

Pelivalinta: Jaro voittaa ottelun (2.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

RoPS antoi potkut päävalmentajalleen Vesa Tauriaiselle!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here