RoPS antoi potkut päävalmentajalleen Vesa Tauriaiselle

Vuoden alusta Rovaniemen Palloseuran miesten edustusjoukkueen päävalmentajana aloittaneen Vesa Tauriaisen työsuhde on purettu. Purku tehtiin yhteisymmärryksessä Tauriaisen ja seuran välillä, tiedottaa RoPS.

Kuluva kausi 2020 on kuitenkin ollut RoPS:lle haastava, sillä joukkue on kerännyt 15 ottelustaan vain kaksi tasapelipistettä.

”Valitettavasti tämä on tulosurheilua, ja näihin tuloksiin meidän on reagoitava. Päätös ei ollut helppo, mutta ratkaisu tehtiin molempien osapuolten hyvässä yhteisymmärryksessä”, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

Tauriainen itse ymmärtää seuran ratkaisun. Joukkue oli ajautunut tilanteeseen, jossa lukon avaaminen nykyisin eväin muodostui jo mahdottomaksi.

”Näen, että joukkueella on vielä mahdollisuus nousta ja toivon, että tällä ratkaisulla olisi positiivinen vaikutus lopputulokseen. Joukkue on nuori, ja pelaajissa on edelleen valtavasti potentiaalia. Nämä nuoret tulevat jatkamaan kasvuaan vielä tämänkin kauden aikana.”

Vaikka Tauriainen siirtyy sivuun RoPS:n edustusjoukkueesta, työ jalkapallon parissa jatkuu.

”Palaan takaisin SantaSport / Lapin Urheiluakatemian palvelukseen jatkamaan nuorten pelaajien kehitystyötä”, RoPS:sta sivuun astuva Tauriainen päättää.

Tauriaisen ohella myös Mika Pulkkinen astuu sivuun edustusjoukkueen valmennusryhmästä. Pulkkinen kuitenkin jatkaa seuran valmennuspäällikkönä.

Lähde: RoPS 
Kuvankaappaus: PalloTV

— —
KATSO MYÖS: Video: HIFK-pakki Jani Bäckman tuuletti liukuaan, jolla estettiin lähes varma maali

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here