Xhevdet Gela palaa FC Lahteen

Kuva: www.hifkfotboll.fi

HIFK:ssa kaksi edellistä kautta pelannut keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela palaa FC Lahteen. Gela on allekirjoittanut Eurooppa-liigan karsintoihin ensi kaudella osallistuvan lahtelaisseuran kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Kahden suunnan keskikenttäpelaajana tunnettu Gela teki viime kaudella 31 liigaottelussa neljä maalia ja hän oli HIFK:n tärkeimpiä keskikenttäpelaajia yhdessä Mika Väyrysen ja Jukka Halmeen kanssa.

Gela on Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti, joka siirtyi nuorella iällä pääkaupunkiseudulle. Gela on pelannut urallaan HIFK:n ja FC Lahden lisäksi myös Atlantiksessa, MyPa:ssa sekä puolalaisessa Widzew Lódźinissa.

– Lahdesta jäi edellisellä kerralla hyvät muistot. Seura on tuttu ja turvallinen ja henkilöt seuran ympärillä eivät ole paljoa muuttuneet. Odotan kesää innolla. Ja onhan siinä myös europelit. Olen mennyt eteenpäin jokaisella osa-alueella ja saanut tehopisteitä. Haluan Lahdessa tehdä tehoja, mutta ennen kaikkea olen täällä auttamassa joukkuetta. Nähdään kesällä Kisapuistossa, Gela kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

– Saimme tutun miehen. Minulla on Gelan kanssa viiden vuoden yhteinen historia, joten tiedän mitä saan. Gela on vahva kaksinkamppailuissa hyvä kahden suunnan pelaaja. Hän on myös ennen kaikkea joukkuepelaaja, josta pidetään kopissa. Viime kaudella Gela onnistui myös tehojen puolesta, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas summaa.

Gelan sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 16 pelaajasopimusta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here