Wolvesin ja Saintsin ympärille kehkeytyy tuplaus

Wolvesin ja Saintsin ympärille kehkeytyy tuplaus tämän viikon aloituksen osalta, jonka lisäksi lapulle nousee yksi kohde Saksan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Wolves toimii isännän roolissa tässä Valioliigan kierroksen päättävässä ottelussa. Molineuxille vieraaksi saapuva Soton on pelannut todella pirteän alkukauden ja Ralph Hasenhüttl on ansaitusti saanut kunniaa tästä. Saldona on sarjasijoitus kärjen tuntumassa viidentenä ja voitolla on saumat ottaa kolmospaikka.

Danny Ingsin poissaolo on tietysti iso pala purtavaksi Southamptonille, mutta kaikki saumat tänään täyteen pistepottiin on, joskin Che Adamsilta pitää odottaa siinä vaiheessa tehoja hyökkäyksessä. Myös liekeissä viime peleissä ollutta James Ward-Prowsea tarvitaan tehojensa, sekä mielettömän potkutekniikkansa puolesta.

Wolvesin kerroin on kuitenkin osoitus siitä, että joukkue on ennakkosuosikki matsiin lähdettäessä. Alla on nihkeä 1-0 vierastappio Leicesterille ennen maajoukkuetaukoa, mutta Nunon luotsaama nippu on tänään vahvoilla. Sotonilla on nimittäin soinut omassa päässä näissä vierasmatseissa ja Raul Jimenez sekä muut kaverukset ovat tänään varmasti tekemässä parhaansa tämän jatkumon toteutumiseksi.

Ei kuitenkaan lähdetä hakemaan voittoa kummallekaan joukkueelle, vaan maaleja. BTTS saa sen verran hyvää kerrointa, että se riittää melkeen suoraan tuplaukseen. Vähän kuitenkin jäädään tarvittavan alle, jonka myötä kaveriksi napataan yhden maalin vaativa kohde matsista Osnabrück-Nürnberg, joka tulee osumaan ilman ihmeellisyyksiä. Sen verran hyvällä tahdilla molemmat jengit ovat maaleja latoneet ja päästäneet omissa peleissään.

TUPLAUKSEEN!

Video: Tim Sparv katkaisi kahden vuoden maalittoman jaksonsa upealla osumalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here