Suomen maajoukkueen 33-vuotias kapteeni Tim Sparv tykitti todella komean maalin Kreikan liigassa sunnuntaina.

AEK Athens kaatoi kotikentällään Tim Sparvin edustaman AE Larissa numeroin 4-1 (0-0) Kreikan pääsarjassa, Super Leaguessa, sunnuntaina.

Sparv teki parin vuoden tauon jälkeen maalin, kun mies pamautti 68. minuutilla tyylikkään 1-1-tasoituksen. Pallo kimposi yläriman kautta juuri ja juuri maaliviivan paremmaolle puolelle. AEK Athes teki kuitenkin viimeisen 18 minuutin aikana kolme maalia ja otti kotivoiton. Edellisen kerran Sparv teki maalin syksyllä 2018 Midtjyllandin paidassa.

14 joukkueen Super Lagueta on pelattu nyt 7-9 kierrosta ja sarjan kärkipaikoilla ovat Olympiacos ja Aris 19 pisteellä. AE Larissa on sijalla 11, kun kasassa on viisi pistettä.

Tim Sparvin komea tykitys

— —
KATSO MYÖS: Video: Molari ajettiin suihkuun kesken rankkarikisan – pelaaja torjui voiton