Uskomatonta kautta pelaava VPS varmisti sunnuntaina Veikkausliigan pronssimitalin! Katsomossa nousi jopa kyynärsauvat kohti kattoa.

VPS kaatoi kotikentällään HJK:n numeroin 3-2 (2-1) Veikkausliigan Mestaruussarjan toiseksi viimeisellä kierroksella sunnuntaina.

Vepsu meni alle vartissa 2–0-johtoon Evgeni Bashkirovin ja Peter Michaelin maaleilla. HJK:n Hassane Bande kuitenkin kavensi vielä avausjaksolla, ja 77. minuutilla maalitykki Bojan Radulovic tasoitti.

HJK:lle tasapeli olisi varmistanut mestaruuden jo ennen päätöskierrosta. VPS sai kuitenkin vielä 94. minuutilla kulmapotkun, ja Michael laukoi komeasti ottelun toisen osumansa. Vaasalaisyleisö sekosi onnesta!

Videolle saatiin myös pienimuotoinen ihme, kun erään katsojan kyynärsauvat nousivat innolla kohti kattoa ja tämä hyppi riehakkaasti. Kerrankos sitä!

VPS on siis varma pronssimitalisti. Mestaruus ratkeaa kahden viikon päästä lauantaina huippumatsissa HJK-KuPS. Klubilla on vahvat lähtökohdat, sillä KuPS tarvitsee kolmen maalin vierasvoiton noustakseen mestariksi.

Päätöskierros la 21.10.
Klo 17.00 HJK – KuPS
Klo 17.00 SJK – VPS
Klo 17.00 FC Honka – FC Inter

KATSO MYÖS: Video: HJK oli jo matkalla mestaruuteen – VPS:n Peter Michael painoi lisäajalla voittomaalin