Uskomatonta kautta pelaava VPS varmisti sunnuntaina Veikkausliigan pronssimitalin! Mestaruustaistelu huipentuu kahden viikonpäästä.

VPS kaatoi kotikentällään HJK:n numeroin 3-1 (2-1) Veikkausliigan Mestaruussarjan toiseksi viimeisellä kierroksella sunnuntaina.

Vepsu meni alle vartissa 2–0-johtoon Evgeni Bashkirovin ja Peter Michaelin maaleilla. HJK:n Hassane Bande kuitenkin kavensi vielä avausjaksolla, ja 77. minuutilla maalitykki Bojan Radulovic tasoitti.

Peräti kolme kertaa peräkkäin Veikkausliigan Kuukauden pelaajaksi valittu Michael porskuttaa kymmenen ottelun maaliputkessa.

HJK:lle tasapeli olisi varmistanut mestaruuden jo ennen päätöskierrosta. VPS sai kuitenkin vielä 94. minuutilla kulmapotkun, ja Michael laukoi komeasti ottelun toisen osumansa. Riehakkaat juhlat päälle, totta kai!

VPS on varma pronssimitalisti. Mestaruus ratkeaa kahden viikon päästä lauantaina huippumatsissa HJK-KuPS. Klubilla on vahvat lähtökohdat, sillä KuPS tarvitsee kolmen maalin vierasvoiton noustakseen mestariksi.