Huuhkajat ja Teemu Pukki perjantain parhaat pelivalinnat

teemu pukki

Viro-Suomi perjantaina Tallinnassa

Teemu Pukki johdattaa Huuhkajat perjantaina Viron kimppuun Nations Leaguen kolmannen kierroksen ottelussa Viro – Suomi. Otteluun on saapumassa ennätysmäärä suomalaisia vierasfaneja, sillä Suomen faneille varattu 2500 lipun kiintiö myytiin loppuun jo viime viikolla.

Suomi lähtee perjantain otteluun ennakkosuosikkina, sillä se johtaa lohkoaan kahden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Lohkon muista joukkueista Unkari sekä Kreikka ovat kumpikin voittaneet yhden ja hävinneet yhden ottelun. Viro on odotetusti lohkon viimeisenä ilman pisteitä. Lisäksi juuri edellisessä ottelussaan Huuhkajat kaatoi tulevan vastustajansa Viron maalein 1-0. Ainakin vedonlyöjät näyttävät tällä hetkellä luottavan Suomeen erittäin vahvasti. Tästäkin huolimatta Huuhkajien kerroin on kirjoitushetkellä 2,20!


Syyskuussa pelattu joukkueiden edellinen kohtaaminen oli tasaisista numeroista huolimatta hyvin Suomen hallussa. Suomen uusi vauhdikas pelitapa, jossa avainrooleissa ovat kokenut Teemu Pukki sekä nuoret laitapelaajat Pyry Soiri ja Jasse Tuominen, aiheutti virolaisille paljon päänvaivaa. Hieman paremmalla viimeisen neljänneksen pelaamisella ottelu olisi päättynyt selkeämpiin numeroihin.

Huuhkajien ainoan maalin Viron verkkoon iski hurjassa maalivireessä oleva Teemu Pukki. Pukki teki myös Nations Leaguen ensimmäisen kierroksen ottelussa Unkaria vastaan Suomen voittomaalin. Täksi kaudeksi Englannin Championshipin Norwichiin siirtynyt Huuhkajien ykköstykki on ollut myös seurajoukkueessaan tulikuuma: Kauden 12 ottelussa suomalainen on ehtinyt laukomaan jo 5 maalia. Pukilta voi siis hyvällä syyllä odottaa taas maaleja heikkoa Viroa vastaan.

Suomen valmentaja Markku Kanerva on valinnut Huuhkajaryhmään myös Puolassa mainiota kautta pelaavan Petteri Forsellin. Forsell valittiin juuri Puolan liigan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Saa nähdä lähteekö Kanerva Forsellin hurjasta syyskunnosta huolimatta vaihtamaan voittavaa kokoonpanoa. Voisi siis sanoa, että Suomella on pitkästä pitkästä aikaa positiivinen ongelma hyökkäjien peluutuksen kanssa!

Pelivalinnat

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa Suomen voitolle huippukertoimen 2,20. Teemu Pukin maalille yhtiö tarjoaa jopa kertoimen 3,20! Molemmat kertoimet vaikuttavat erittäin pelattavilta.

Jos uskoo Petteri Forsellin maalivireen jatkuvan, niin Coolbetin kerroin 5,05 kannattaa ehdottomasti poimia kupongille.

Katso tästä ottelun kaikki kertoimet!

Coolbet on noussut parissa vuodessa yhdeksi Suomen suosituimmaksi vedonlyöntiyhtiöksi. Yksi suurimmista syistä yhtiön suosioon on normaalia suuremmat kertoimet. Jos et vielä ole testannut sivustoa, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Coolbet tarjoaa kaksi mahtavaa ensitalletusbonusta uusille asiakkailleen. Lue lisää bonuksista.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here