Irlannin FAI Cupissa nähtiin maanantai-iltana kerrassaan uskomaton tykitysmaali, kun Ian Morris osui noin 40 metristä.

Cork City kaatoi Bohemian FC:n numeroin 2-1 (2-0) FAI Cupin välieräottelussa maanantaina. Graham Cummins ja Carl Sheppard tekivät Cork Citylle maalit jo avausjaksolla, mutta toisella jaksolla nähty kavennusmaali oli poikkeuksellisen upea.

Bohemian FC:n 31-vuotias irlantilainen keskikenttäpelaaja Ian Morris sai purkupallon haltuunsa keskiviivan kohdilla, kuljetti kymmenisen metriä eteenpäin ja tykitti täydellisesti pallon yläriman kautta maaliin 59. minuutilla. Pallo kimposi takaisin kentälle niin nopeasti, etteivät kaikki heti edes tajunneet osuman syntyä.

Cork City eteni kuitenkin FAI Cupin finaaliin, jossa vastassa on Dundalk.

Irlannin FAI Cupissa uskomaton osuma

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Viro ei saavu MM-karsintamatsiin Tallinnassa – Skotlanti tuulettaa voittoa avauspotkun jälkeen