Yllätys Mestarien liigassa – Villarreal tiputti Bayern Münchenin jatkosta!

Espanjalainen Villarreal eteni sensaatiomaisesti välieriin Mestarien liigassa. Yhteismaalit Bayern Münchenia vastaan menivät 2–1.

Jättiläismäisenä suosikkina puolivälieräotteluihin Villarrealia vastaan lähtenyt Bayern München joutui pettymään karvaasti tiistai-iltana. Saksalaisjätti jäi 1–1-tasapeliin kotikentällään. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Villarrealin 1–0-kotivoittoon, mikä tiesi espanjalaisten paikkaa välierissä toista kertaa seuran historiassa.

Ottelusta ei dramatiikkaa puuttunut. Ottelua hallinnut Bayern München onnistui maalinteossa kertaalleen, kun Robert Lewandowski laukoi pallon maaliin toisen puoliajan alussa. Villarreal sai kuitenkin kaivatun tasoituksen aivan ottelun loppuhetkillä. Vaihtopelaaja Samuel Chukwueze laukoi takatolpilta pallon ohi Manuel Neuerin, kun pelikellossa oli 88 minuuttia.

Villarrealin todennäköinen vastustaja välierissä on Liverpool, joka voitti ensimmäisessä osaottelussaan Benfican vieraskentällä lukemin 1–3. Toinen osaottelu pelataan tänään keskiviikkona Anfield Roadilla.

Villarreal eteni jatkoon Samuel Chukwuezen maalilla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Carles Puyol ojentaa Mestarien liigan kannun Eric Abidalille