Viikonlopun Triplaus käynnistetään Hampurin Derbyllä

Viikonlopun triplaus käynnistetään Hampurin Derbyllä, joka pelataan tällä kertaa HSV:n kotiluolassa Volksparkstadionilla.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Kulunut viikko on ollut menestyksekäs molemmille Hampurin jengeille. HSV antoi lähtöpassit FC Kölnille erittäin vaiherikkaan jatkoajan jälkeen ja St.Pauli pudotti sensaatiomaisesti Dortmundin, joka oli tähtipelaajineen liikkeellä ottelussa. Ottelu päättyi Millerntorilla numeroihin 2-1 varsinaisella peliajalla.

Edellisestä viidestä derbystä St.Pauli on napannut jopa neljä voittoa ja kertaalleen on jaettu pisteet. Myös tänään lähdetään hakemaan lapulle St.Paulin menestystä. Sarjakärki FCSP on paikallisvastustaan ennenkin tällä stadionilla kiusannut ja nyt kun katsomot ovat ottelussa tyhjinä, on kotiedun merkitys normaalitilannetta pienempi. Yli kolmosen kerroin vierasvoitosta napataan mielihyvin vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here