Norwichin 31-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki jakeli perjantai-iltana hienon syötön voittomaalin erittäin hienossa vierasvoitossa.

Norwich kaatoi vieraissa Watfordin numeroin 0-3 (0-0) Valioliigan perjantai-illan ainoassa ottelussa. Tyvipään niin sanottu kuuden pisteen ottelu ratkesi toisella jaksolla.

Ottelun voittomaali nähtiin 51. minuutilla, kun Teemu Pukki väänsi pallon itselleen laidalla ja lähetti syötön maalinedustalle. Joshua Sargent ohjasi pallon taidokkaasti maaliviivan oikealle puolelle, 0-1!

Sargenti teki 74. minuutilla lukemiksi 0-2, ja Watfordin juuri kentälle vaihdettu Juraj Kucka teki vielä oman maalin ottelun lopussa. Loppunumerot siis 0-3.

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä (22 ottelua, 56 pistettä), toisena on Liverpool (21 ottelua, 45 pistettä) ja kolmantena Chelsea (23 ottelua, 44 pistettä). Norwich nousi Watfordin ohi ja samalla ensimmäistä kertaa tällä kaudella putoamisviivan yläpuolelle ollen nyt sijalla 17 (22 ottelua, 16 pistettä).