Viikon Valiovihjeen avustuksella Tuplaus aluille

Viikon Valiovihjeen avustuksella laitetaan Tuplaus aluille tämän maanantain osalta, kun Everton isännöi Crystal Palacea.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Tuplaus-kampanja on nyt yhdistetty myös Pokeriin! Osallistumalla maanantaina klo 19:00 pelattavaan 5 € Tuplaus-pokeriturnaukseen, saat saman viikon Vedonlyönnin Tuplaus-jackpotista voittamasi palkintorahat tuplana!

Goodison Parkilla on tänä iltana selkeä ennakkosuosikki kotijoukkueen toimesta. Sijalla kahdeksan majaileva Everton on kuitenkin vielä eurokahinoissa täysillä mukana ja vitossijaan on vain kolme pistettä. Vaikka ykkösvahti Jordan Pickford onkin tänään sivussa, on muu tähtikatras kerrankin samaan aikaan ehyenä ja laitettavissa avaukseen. Nyt puhutaan tietenkin seuraavista pelureista: Dominic Calvert-Lewin, Richarlison, James Rodriguez, Allan ja Lucas Digne

Vieraaksi saapuva Crystal Palace pitää kuitenkin omalla tiiviillä puolustuksellaan huolen siitä, ettei maalijuhlia tulla näkemään. Pelillisesti Roy Hodgsonin Kotkaparvi on kuitenkin ollut heikko ja jopa sarjan heikoin maalipaikoille päästessä. Palace on päässyt kokeilemaan laukausta maalia kohden vain 92 kertaa. Perspektiivinä, toiseksi heikoin lukema on West Bromwich Albionilla, joka on kuitenkin 108 laukausta.

Viikon Valiovihjeen poiminta tähän otteluun on Evertonin voitto, jolle tällä hetkellä Coolbet tarjoaa kerrointa 1.82. Tätä lähdetään hyödyntämään myös allekirjoittaneen tuplauslapulla, mutta pienen twistin kera.

Nostetaan kotivoiton kylkeen vielä alle 3.5 maalia. Vaikka Palace on ollut helisemässä tämän kauden pääpalloissa tilastojen puolesta ja DCL ei armoa boksissa anna, pystytään maalijuhlat välttämään. Etenkin vierasjoukkueen matala maaliodottama kannustaa underia suosimaan.

Tsekkaa Valiovihje kokonaisuudessaan TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: 19-vuotias Oliver Antman maalasi Tanskan pääsarjassa
Seuraava artikkeliMestarien liigan puolivälierät käynnistyvät – Real Madrid isännöi Liverpoolia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän