Viikon Valiovihje: Old Traffordilla nähdään maaleja kentän molemmissa päädyissä?

viikon valiovihje

Arkikierroksella tärkeisiin voittoihin yltäneet Manchester United ja Southampton iskevät yhteen lauantaina Old Traffordilla. United käy tiukkaa kisaa ensi kauden Mestarien liigan paikoista ja Southampton on keskellä kuuminta putoamistaistoa. Molemmilla joukkueilla riittää siis rutkasti panosta, kun kauden viimeinen neljännes on alkamaisillaan.

Punaisten Paholaisten kausi koki täyskäännöksen joulukuussa, kun entinen menestysvalmentaja Jose Mourinho korvattiin takavuosien United-legenda Ole Gunnar Solskjaerilla. Molden enkelin alaisuudessa manchesterilaiset ovat voittaneet 11:stä liigapelistään yhdeksän, kun Mourinhon saldoksi 17:stä ottelusta jäi viisi voittoa. Norjalainen on tuonut ryhtiä Unitedin puolustuspelaamiseen, mutta suurin muutos on tapahtunut hyökkäyspäässä.

Valmentajavaihdoksen jälkeen Unitedin laukaukset 16-alueelta ovat kasvaneet peräti 23 prosenttia per ottelu samalla kun vastustajien laukaisumäärät ovat pudonneet noin 5 prosenttia. Ottelukohtainen kokonais-xG on noussut Solskjaerin saavuttua 2,97 –> 3,17.

Southampton ehti vaihtaa valmentajaa pari viikkoa lauantain vastustajaansa aikaisemmin, kun itävaltalainen Ralph Hasenhuttl otti Mark Hughesin paikan Pyhimysten penkin päästä. Unitedin tavoin myös Southamptonin tekeminen on parantunut selvästi valmentajavaihdoksen jälkeen. Keskiviikon 2-0 voitto Fulhamista oli tosin vasta toinen nollapeli Hasenhuttlen 15 ottelua kestäneen pestin aikana. Maalinteko on sen sijaan onnistunut itävaltalaisen johdolla paremmin; Southampton ehti pelata tällä kaudella Hughesin alaisuudessa 17 peliä, joissa se teki yhteensä 15 maalia, kun taas valmentajavaihdoksen jälkeen Pyhimykset on osunut 15:ssä pelissä jo 21 kertaa.

Southampton on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua sarjan kärkikuusikkoa vastaan ja näissä peleissä on tullut keskimäärin 3,6 maalia. United puolestaan on ennättänyt kohdata bottom 14 -joukkueita jo 21 kertaa ja näiden maalikeskiarvo on 3,4.

Viikon Valiovihje

Vedonlyöntimarkkina on asettanut total-päälinjan 2,75:een maaliin ja se on arviomme mukaan liian vähän. Niinpä over-vaihtoehdot ovat nykykertoimilla houkuttelevia.

Katso markkinoiden parhaat kertoimet Valioliigaan!

Lue myös: Sergio Ramosille pelikieltoa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän