Viikon Valiovihje: Norwich yllättää Newcastlen?

Ilmiömäistä kevätkautta pelaava Newcastle matkustaa tällä kierroksella sarjajumbo Norwichin vieraaksi Carrow Roadille.

Valioliigaspesiaalissa huippupalkinnot joka viikko!

Vuodenvaihteessa Newcastle oli vielä sarjan toiseksi viimeisenä vain yhden pisteen edellä Norwichia, mutta nyt kaksikon välinen ero on venähtänyt jo 19:ään pisteeseen. Vuoden 2022 aikana kaikista sarjan joukkueista vain Liverpool on kerännyt Newcastlea enemmän pisteitä.

Kotipelien hurmos ei ole kantanut vierasmatkoille ja Newcastle onkin hävinnyt kotipelien voittoputken välissä kolme edellistä vieraspeliään. Nyt sarjapaikan käytännössä varmistuttua, ei vierasreissu Norwichiin välttämättä sytytä ihan täysillä. Eddie Howe todennäköisesti myös kierrättää miehistöään Kanarialintuja vastaan, sillä rästipelin takia Norwich-ottelu on Harakoille jo kolmas peli viikon sisään

Lauantain ottelu on odotusarvoltaan normaalitilannetta runsasmaalisempi, sillä Norwich on pakkovoiton edessä ja Newcastlelle tämä on ensimmäinen ottelu sarjapaikan varmistumisen jälkeen. Norwichilla oli edellisessä matsissaan Old Traffordilla kolme huippupaikkaa (tilastoyhtiö Optan ”big chance”), joka on Kanarialintujen koko kauden suurin määrä kaikki koti- ja vieraspelit huomioiden.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän