Viikon Valiovihje: Manchester City – Leicester

Sarjakärki Manchester City saa tapaninpäivänä vieraita Leicesteristä, kun Brendan Rodgersin kettulauma matkustaa Etihad Stadiumille.

Kotijoukkue Cityzens pääsee kohtaamiseen hyvin levänneenä. Ei ole mikään yllätys, että kotijoukkue onkin massiivinen ennakkosuosikki tähän taistoon. Man Cityn 10 edellisen kotipelin maaliero Valioliigassa on tyly 30-3.

Leicester puolestaan pelasi keskiviikkoiltana vahvalla kokoonpanolla liigacup-ottelun varamiehisen Liverpoolin vieraana. Kaiken lisäksi Caglar Soyuncu joutui jättämään pelin kesken reisivamman takia ja oikea laitapakki Ricardo Pereira pohjevamman takia. Lisäksi täyden peliajan pelanneen Jamie Vardyn reisi vihoitteli ottelun loppupuolella sen verran pahasti, ettei Kettujen ykköstykki pystynyt laukomaan rangaistuspotkua.

Rodgersin alaisuudessa Ketut on takonut reilusti positiivista xG-erotusta kaudesta toiseen, mutta tällä kaudella päästetty maaliodotus on ollut ensimmäistä kertaa tuotettua korkeampi.

Leicesterin boksilaukausten erotus on ollut tällä kaudella -45, ja sitä huonompaan lukemaan kaikista sarjan joukkueista ovat jääneet vain Norwich, Burnley ja Newcastle. Vertailun vuoksi Manchester Cityn boksilaukausten erotus on +172, joka puolestaan on ylivoimaisesti sarjan paras lukema (kakkosena Liverpool +135, kolmosena Chelsea +85).

Lue Valiovihje kokonaisuudessaan tästä!

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here