CR7 antaa alkusävelet maanantain Tuplaukseen

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Valioliigan Boxing Day 2021 vietettiin koronan sävyttämänä, mutta tänään Newcastle ja Man United kohtaavat normaaliin tapaan. Pohjoiseen saapuva ManU on varsin merkittävä suosikki tähän otteluun ja tästä lähdetään myös Tuplausta muovaamaan. Myös Championshipin ottelu Derby – WBA otetaan lapulle siitä syystä, että vaadittava kerroinraja saadaan haltuun.

Erityisesti Cristiano Ronaldon tekeminen kiinnostaa tässä kohtaa. Lusitaani maalasi edellismatsissa voittomaalin Norwichin verkkoon ja tänään uskoisin verkkojen myös heiluvan. Newcastle on Norwichin ohella sarjan heikoimpia kotijoukkueita ja kyllähän Ronttu hyvänä päivänä iskee näitä porukoita vastaan vaikka useamman. Kauden aiemmassa keskinäisessä CR7 heilutti kahteen otteeseen Newcastlen verkkoa.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here