Viikon Valiovihje: Leicester – Brentford

Vaisuhkoa kautta pelaava Leicester saa vastaansa lepo- ja motivaatioetua nauttivan Brentfordin.

Kotijoukkue Leicester on käytännössä jo turvassa putoamiselta, mutta samalla aivan liian kaukana eurosijoista, joten Ketuilla ei ole loppukauden sarjapeleissä kovinkaan suurta panosta. Leicester on perustasoltaan selvästi Brentfordia parempi joukkue, mutta samalla otteet ovat olleet jopa heikompia kuin lontoolaisilla.

Valiovihjeen ”fair score” -taulukon mukaan Brentford on hävinnyt tämän kauden ottelut keskimäärin 0,31:llä maalilla, kun Leicesterin vastaava lukema on -0,42. Brentford on kerryttänyt hyökkäyspään boksissa 88 pallokosketusta vastustajiaan vähemmän, kun taas Kettujen lukema on -243 (sarjan 4. huonoin). Brentfordin boksilaukausten erotus on ollut tällä kaudella -35 ja Leicesterin -92 (sarjan 3. huonoin).

eicesterin erikoitilannepuolustaminen on ollut tällä kaudella koko sarjan huonointa. Ketut on päästänyt kulma- ja vapaapotkuista jo 15 maalia, joka on sarjan suurin lukema, vaikka Leicester on toistaiseksi pelannut sarjan vähiten otteluita. Sen sijaan Brentford on puolestaan on ollut läpi kauden sarjan parhaita erikoistilannejoukkueita ja Christian Eriksenin hankinnan myötä Ampiaisten kulmat ja vaparit ovat muuttuneet vain entistä vaarallisemmiksi

Lue Valiovihje kokonaisuudessaan >TÄSTÄ!

LYÖ VETOA!

El Clasico viikon Ilmaisvetokarkelot-otteluna

Edellinen artikkeliVideo: Kolo Toure vetää legendaarisen Toure-tanssin lehdistötilaisuudessa
Seuraava artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo laukoi hattutempun Turkin liigassa – sarjakärki kaatui 3-2

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän