Suomen maajoukkueen 27-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo nousi ratkaisijaksi Turkin pääsarjassa.

Rizespor kaatoi kotikentällään ylivoimaisessa sarjakärjessä porskuttavan Trabzonsporin numeroin 3-2 (0-1) Turkin pääsarjassa, Super Ligissä, perjantai-iltana.

Kotijoikkue Rizesporin hyökkääjä Joel Pohjanpalo vaihdetiin kentälle 55. minuutilla, ja pian alkoi verkko heilua. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Pohjanpalo laukoi rankkarista 1-1-tasoituksen.

64. minuutilla Pohjanpalo pääsi kokeilemaan rankkaria jo toistamiseen, eikä hän tälläkään kertaa erehtynyt, 2-1! Trabzonspor tuli tasoihin, mutta vielä 95. minuutilla Rizespor sai ottelun kolmannen rankkarinsa, jonka Jolle painoi sisään. Hattutemppu ja 3-2-kotivoitto!

Pohjanpalo on tehnyt nyt 12 sarjamallia kuluvalla kaudella.

20 joukkueen Super Ligin kärjessä jatkaa tappion kärsinyt Trabzonspor (30 ottelua, 70 pistettä) ja toisena Konyaspor (29 ottelua, 55 pistettä). Pohjanpalon edustama Rizespor jatkaa putoajan paikalla toiseksi viimeisenä (30 ottelua, 26 pistettä), kolme pistettä viivan alapuolella.