Viikon Valiovihje: Bournemouth vs Tottenham

Otteluruuhkassa operoiva Tottenham matkaa kaksi edellisottelua hävinneen Bournemouthin vieraaksi ja Valiovihje on löytänyt jälleen pelattavaa.

Bournemouth-ottelu on Tottenhamille jo yhdeksäs peli lokakuun aikana ja keskiviikkoiltana oli edellinen kohtaaminen Sportingia vastaan UCL-kentillä. Viime vuosina Tottenham on voittanut europelin jälkeisistä sarjaotteluista 53%, kun taas ilman eurorasitetta pelatuissa otteluissa Liljanvalkoisten voittoprosentti on ollut 56%.

Tottenham on huippujoukkueeksi poikkeuksellinen pragmaattinen. Sen pallonhallintaprosentti on ollut tämän kauden Valioliigassa 48,6%, joka on sarjan 12. suurin. Conten alaisuudessa Liljanvalkoisten peli on perustunut entistä enemmän vastahyökkäysten varaan. Tällä kaudella Spurs on tehnyt sarjan eniten maaleja vastahyökkäyksistä ja sillä on peräti puolet enemmän laukaukseen päättyneitä vastahyökkäyksiä kuin tilaston kakkospaikkaa pitävällä Fulhamilla.

Bournemouthilla on sarjan pienin pallonhallintaprosentti ja matalin puolustusblokki, joten sitä vastaan vastahyökkäyksiin pääseminen on hyvin hankalaa. Cherries onkin päästänyt koko sarjan kolmanneksi vähiten maaliuhkaa nopeista hyökkäyksistä.

Tsekkaa artikkeli kokonaisuudessaan ja lue Valiovihje >TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Edwin van der Sar torjuu Jari Litmasen vaparin ja tuulettaa kuin nuorena
Seuraava artikkeliValioliiga: Manchester United – West Ham 30.10.2022

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän