Valioliiga: Manchester United – West Ham 30.10.2022

Manchester United isännöi West Hamia klo 18:15 alkaen Valioliigakierroksen paketoivassa matsissa. Molemmat joukkueista ovat nousukunnossa, joten taistosta on tulossa taatusti tiukka.

Molemmat joukkueista ovat nostaneet tasoaan, mutta myös pelanneet runsaasti. Tämäkin taistelu on West Hamille jo kolmas ottelu tällä viikolla, sekä Man Unitedille toinen kotiottelu samaan aikaikkunaan. Molemmat joukkueet olivat myös voitokkaita torstain europeleissään, kun Man United voitti Sheriff Tiraspolin 3-0 ja Hammers hoiteli Silkeborgin kliinisesti 1-0.

Varsinkin kotona Man United on ollut iskussa. Edelliseen neljään kotimatsiin oma pää on pysynyt kaikissa puhtaina, kuten myös vuoden alussa Old Traffordilla edellisessä keskinäisessä. Tuolloin Marcus Rashford pelasti kotijoukkueen lisäajan voittomaalillaan.

Maalit olivat siis tiukassa edelliskerralla ja samaa bensaa on tänään tankattuna. Kotijoukkue voi olla tyytyväinen vain ja ainoastaan voittoon. Nämä elementit yhteenlaskettuna päästään iskemään pelimerkit punaisille under-vaateilla.

Lapulle: Manchester United voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (2.65)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here