TPS ja KPV pelaavat sarjapaikan puolesta

TPS ja KPV pelaavat sarjapaikan puolesta, kun liigakarsinnat Veikkausliigaan potkaistaan käyntiin Turun Veritaksella. Näissä matseissa ei ole vuosien saatossa maaleilla liiemmin juhlittu, eikä siihen tänäänkään uskoa ole.

Tämä ottelupari on toisinto viime kauden lopusta, sillä samat joukkueet karsivat tällöin sarjapaikoista. Tällöin TPS oli vielä Veikkausliigassa ja KPV haastajan roolissa. Nyt tilanne on päälaellaan, kun TPS hakee vuorostaan nousua Ykkösen puolelta. Viime kaudella ensimmäinen ottelu Kokkolassa päättyi 0-0 lukemiin, kun taas nousu KPV:lle ratkesi vieraskentällä 1-1 tuloksella vierasmaalisäännön turvin.

Veikkausliigan sarjajärjestelmä on uusiutunut useita kertoja vuosien aikana. Nykyinen malli nousukarsinnoista on viidettä vuotta putkeen käytössä. Neljänä edellisenä vuonna karsintojen avausottelut ovat joka ikinen kerta päättyneet maalittomaan tasapeliin. Tiedossa on varmasti tänäkin vuonna tasaista ja ennen kaikkea tarkkaa puolustuspelaamista joukkueiden väliltä.

Vaikka KPV lähtee tähän pariin lievänä ennakkosuosikkina, on näissä pareissa usein nähty liiganousu juurikin haastaja-asemasta pariin lähtevältä joukkueelta. Tepsissä on laatua ja nuoria lupauksia, etenkin tämän kauden sensaatiopelaaja Eliécer Espinosa kannattaa ottaa seurantaan. 18 maalia menneellä kaudella iskenyt kolumbialaiskärki tulee pitämään KPV-puolustuksen kiireisenä.

TPS ei varmasti halua antaa tänään vierasmaalia kokkolalaisille. Allekirjoittanut uskoo vahvasti, että tänään nähdään maksimissaan yksi osuma. Todennäköisesti sen iskee juurikin Tepsi ja KPV:n omat mahdollisuudet liigapaikkaan jäävät kotiotteluun.

Pelivihje: KPV ei tee maalia (2.90 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Norjan superlupaus ei hyydy – taas uusia ennätyksiä Mestarien liigassa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here