Video: Willian yrittää kurkkia ManU:n taktisia ohjeita

Willian Puoliaika

Willian Puoliaika

Chelsean Willian oli hupaisalla tuulella viikonloppuna Valioliigassa, vaikka hänen joukkueensa kärsikin 2-1-tappion Manchester Unitedille. Mies nimittäin yritti virne kasvoillaan tutkailla, millaisia ohjeita ManU-manageri Jose Mourinho Nemanja Maticille lähetti.

Hupaisa hetki nähtiin kamppailun 81. minuutilla, kun ManU johti ottelua jo 2-1 ja teki puolustavan vaihdon. Sisään tuli toppari Eric Bailly ja vaihtoon meni hyökkääjä Alexis Sanchez.

Bailly toi kentälle tultuaan keskikenttäpelaaja Maticille ohjelapun, jonka Mourinho puolustajalle oli antanut. Kun Matic alkoi lukea ohjeita, juoksi miehen vanha Chelsea-aikojen joukkuetoveri viereen ja yritti hymyillen kuikuilla mitä lapussa lukee. Lopulta Matic kuitenkin pääsi kurkkijalta karkuun ja viesti jäi vain tarkoitetuille silmille.

Willian vastasi ottelun ainoasta Chelsea-maalista. Ottelun hahmona esiintyi kuitenkin ManU:n Romelu Lukaku, joka teki maalin ja syötti toisen, Jesse Lingardin viimeistelemän voitto-osuman. Voiton jälkeen United jatkaa Valioliigassa toisena, Chelsea sen sijaan tippui viidenneksi ja on kuusi pistettä ManU:n takana.

Katso, kun Willian yrittää huvittavasti kurkkia Maticin ohjelappua:

Lisää Valioliiga-uutisia löydät TÄÄLTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Sampdorian Duvan Zapatalta upea soolomaali Serie A:ssa
Seuraava artikkeliJoona Toivio teki tasoitusmaalin 90. minuutilla Puolan liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän