UC Sampdoria Udinese duvan zapata puoliaika

Sampdoria kaatoi kotikentällään Udinesen numeroin 2-1 (1-0) sunnuntaina Italian Serie A:ssa. Duvan Zapatan tekemä voittomaali oli harvinaisen nätti sooloilu.

Kotijoukkue Sampdorian Nicola Murru teki 1-0-maalin 27. minuutilla. Ottelun voittomaali syntyi 83. minuutilla – ja se oli melkoinen kaunokainen.

Sampdorian 26-vuotias kolumbialaispelaaja Zapata sai pallon oman rankkarialueen ulkopuolella ja lähti etenemään röyhkeästi. Pitkän sooloilun päätteeksi kerrassaan upea nosto Udinese-maalivahdin yli ja 2-0 taululle!

Udinesen Matias Silvestre sai tehtyä 2-1-kavennuksen vielä 90. minuutilla, mutta Sampdorialle kotivoitto. Sampdorialle kolme sarjapistettä olivat todella tärkeitä, sillä joukkue on nyt kuudentena Serie A:ssa ja tällä hetkellä joukkue on menossa Eurooppa-liigan karsintaan.

Pidempi videoversio soolomaalista löytyy TÄSTÄ.