Ykkösessä pelattiin tiistai-iltana kaksi ottelua. Vaasan Palloseura haki vierasvoiton Mikkelistä, ja vaasalaisten toinen osuma syntyi kauniin syöttöketjun päätteeksi.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

VPS kaatoi vieraskentällä MP:n numeroin 0-3 (0-0) Ykkösessä tiistai-iltana.

Miika Niemi teki voittomaalin 65. minuutilla. Aleksi Pahkasalo teki puolestaan 0-2-osuman 88. minuutilla, ja tuo osuma oli tyylikäs. VPS syötteli pitkän ajan ja pallo kävi läpi lähes jokaisella pelaajalla ennen verkon heilumista. Luqman Kassim viimeisteli loppulukemat lisäajalla.

Tiistai-illan toisessa ottelussa TPS kaatoi JIPPOn numeroin 0-1 (0-0) lainamies Serge Atakayin viimeisen sekunnin osumalla 94. minuutilla.

12 joukkueen Ykköstä on pelattu noin 13-15 kierrosta ja sarjakärjessä on RoPS 26 pisteellä. Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii Veikkausliigan toiseksi viimeisen kanssa. Lisäksi kolme viimeistä putoaa suoraan Kakkoseen.

VPS:ltä hieno syöttöketju