HJK ja Neftçi Baku tasapeliin Eurooppa-liigan 3. karsintakierrolla Azerbaidzanissa

Hallitseva Suomen mestari HJK pelasi tiistai-iltana Azerbaidzanissa Neftçi Baku PFK:n vieraana. Hyvin pelannut Klubi oli lähellä voittoa, mutta ottelu päättyi tasapeliin.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

Neftçi Baku PFK:n ja HJK:n välinen taisto päättyi tasanumeroihin 2-2 (0-0) Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa tiistai-iltana Bakussa, Azerbaidzanissa.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla alkoi verkko heilua. Kotijoukkue Neftçi Baku PFK meni johtoon 59. minuutilla Sabir Bougrinen unelmamaalilla.

HJK ei häkeltynyt, vaan tasoitti pari minuuttia myöhemmin Riku Riskin maalilla. Ja heti 65. minuutilla Jair vei Klubin 1-2-johtoon. Harmittavasti kotijoukkue tuli vielä tasoihin 80. minuutilla Emin Makhmudovin vapaapotkumaalilla. Loppunumerot siis 2-2.

Toinen osaottelu pelataan torstaina 12. elokuuta Helsingissä. Otteluparin voittaja kohtaa Eurooppa-liigan playoff-kierroksella turkkilaisen suurseura Ferenbahcen. Otteluparin häviäjä kohtaa puolestaan Konferenssiliigan playoff-kierroksella voittajan ottelusta Maccabi Haifa vs. HB Torshavn,

HJK pudotti Montengron mestarijoukkue Buducnost Podgorican murskaavaasti yhteismaalein 7-1 Mestarien liigan 1. karsintakierroksella. 2. karsintakierroksella Malmö oli niukasti parempi yhteismaalein 4-3. Näin ollen HJK:n euro-ottelut jatkuvat Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksella.