Erinomaisessa vireessä oleva Suomen jalkapallomaajoukkue jatkoi voitokkaita otteitaan Bulgariassa sunnuntai-iltana.

Suomi jatkoi vahvoja otteitaan, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Bulgarian numeroin 1-2 (0-2) Nations Leaguen B-liigan 4-lohkon toiseksi viimeisessä ottelussa sunnuntai-iltana.

Teemu Pukki viimeisteli puolittaisesta läpiajosta kliinisen kauniisti 0-1-maalin heti 7. minuutilla. Robin Lod laukoi karapallon verkkoon aivan avausjakson lopussa ja näin tauolle mentiin numeroissa 0-2.

Avausjaksolla nähtiin myös ikävä loukkaantuminen, kun Joel Pohjanpalo teloi nilkkansa. Hänen tilalleen vaihdettiin Marcus Forss.

Toiselle jaksolle tuli piristynyt Bulgaria, joka sai tunnin pelin jälkeen lyhyen ajan sisään kaksi rankkaria. Ensimmäisen Lukas Hradecky torjui upeasti, mutta toiseen hänen rpäpylänsä eivät aivan ylettyneet, joten Dimitar Iliev kavensi numeroiksi 1-2. Kunnon takaa-ajo jäi tekemättä, joten Suomelle kolme vieraspistettä!

B-liigan 4-lohkon illan toisessa ottelussa Wales kaatoi kotonaan Irlannin numeroin 1-0 (0-0). Viimeinen ottelukierros pelataan keskiviikkoiltana ja Suomi pelaa Walesin vieraana. Walesilla on kasassa 13 pistettä ja Suomella 12 pistettä, joten Suomi metsästää vierasvoittoa ja sen myötä lohkovoittoa.