Tuplausmaanantai aloitetaan Saksan trittestä

Tuplausmaanantai aloitetaan Saksan kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta, kun maajoukkuetauon myötä tarjonta on taas erittäin kapeaa. 

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

SC Verl ja VfB Lübeck iskevät yhteen maanantai-illan ainoassa 3. Ligan kohtaamisessa. Joukkueita yhdistää se, että molemmat nousivat alueellisesta Regionalligasta täksi kaudeksi kolmoseen. Näistä kahdesta nimenomaan kotijoukkue Verl on ollut vakuuttavampi ja on kerännyt seitsemään sarjapeliin 13 pistettä.

Lübeck on ollut suuremmissa vaikeuksissa ja yhdeksään matsiin joukkue on jäänyt alle piste per peli tahtiin. Kahdeksan pojon myötä joukkue jää putoamisviivan alle ja kaipaa kipeästi pisteitä, jotta hissiliike alas vältetään kauden päätteeksi. Kotijoukkueella on kuitenkin alla parempi runi ja lähdetään hakemaan menestykselle jatkoa suoran voiton kera.

TUPLAUKSEEN1

Video: Voittoputki jatkuu – Huuhkajille kolme vieraspistettä Bulgariasta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here