USA pääsi juhlimaan Concacaf Nations Leaguen mestaruuskannua maanantaina. Molemmat maalit nähtiin heti avausjaksolla.

USA voitti Kanadan numeroin 0-2 (0-2) Concacaf Nations Leaguen finaalissa Las Vegasissa, Yhdysvalloissa, maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Chris Richards vei USA:n johtoon heti 12. minuutilla puskemalla pallon reppuun. Lisää tuli 34. minuutilla, kun hyökkääjä Folarin Balogun tykitti pallon lähietäisyydeltä maaliin, 0-2.

Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty. Näin ollen USA pääsi juhlimaan mestaruuskannua. Concacaf Nations Leaguessa oli mukana 41 maata Pohjois-Amerikan alueelta, mukaan lukien pienet saarivaltiot.

KATSO MYÖS: Video: Dani Carvajal ratkaisi Panenka-rankkarilla – Espanja on Nations Leaguen mestari