Video: Tshekkiseura arvottiin kuolemanlohkoon – seurapomoilta hulvaton reaktio!

Tshekkiseura Slavia Praha arvottiin tyrmäävän kovaan lohkoon Mestarien liigassa, joka kirvoitti sen seurapomoista ikimuistoisen reaktion. 

Mestarien liigan alkulohkot arvottiin eilen. Kovin arpaonni taisi käydä tshekkiläisellä Slavia Prahalla, joka arvottiin F-lohkoon Barcelonan, Dortmundin ja Interin kanssa. Jutun lopusta löytyvä video näyttää, etteivät tshekkiseuran delegaatit pystyneet tekemään muuta, kuin nauramaan.

Arpaonnen ironisuutta lisää se, että Slavian arpoi F-lohkoon tshekkiläinen maalivahti Peter Cech.

Muissa lohkoissakin on mielenkiintoisia asetelmia, kun Huuhkajat-tähti Lukas Hradecky kohtaa Leverkusenin kanssa Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen ja Jere Urosen Genk pääsee testaamaan Liverpoolia ja Napolia. Kaikki lohkot voit katsoa tästä.

Tshekkiseura arvottiin kuolemanlohkoon

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1167140736569106432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1167140736569106432&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F08%2Fhulvaton-reaktio-tasta-tulee-varma-meemi-slavia-prahan-edustajat-nauraa-tirskuivat-surkealle-mestarien-liigan-arpaonnelleen%2F

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Liverpool-toppari Virgil van Dijk valittiin vuoden pelaajaksi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here