Mönchengladbachille tiedossa haastava ilta

Perjantai-iltana pistetään käyntiin Saksan Bundesliigan kolmas ottelukierros. Illan ainokaisena on tarjolla Mönchengladbachin ja RB Leipzigin yhteenotto Borussia-Parkilla. Tältä stadionilta Leipzigilla on hyviä muistoja.

Molempien joukkueiden kausi on alkanut kohtalaisen mallikkaasti. Illan kotijoukkue Die Fohlen aloitti kauden maalittomalla tasapelillä Schalkea vastaan, mutta haki voiton Mainzin vieraana. Vierailijat ovat klaaranneet voitot molemmista otteluistaan Union Berliniä ja Eintracht Frankfurtia vastaan. Tänä kesänä RB Leipzigin päävalmentajaksi siirtynyt Julian Nagelsmann on vakuuttanut heti alusta alkaen. Nuori saksalainen on heti ensimmäisissä otteluissa osoittanut, että hänen pelitapansa on istuu joukkueeseen hyvin.

Pelivihjeessä haetaan voittoa RB:lle. Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa kuusi kertaa ja Mönchengladbach ei ole onnistunut nappaamaan näistä ensimmäistäkään voittoa. RB Leipzig on sen sijaan voittanut jokaiset kolme vierasottelua Borussia-Parkilla. Usko on siihen, että tämä rekordi jatkuu ja vieraat lyödään lapulle.

Pelivihje: RB Leipzig (2.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Liverpool-toppari Virgil van Dijk valittiin Vuoden pelaajaksi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here