Bröndby ja IFK Göteborg kohtasivat tiistai-iltapäivänä Dubaissa pelatussa harjoitusottelussa. Varsinainen peliaika päättyi tasan 2-2 ja IFK Göteborg voitti ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki oli pelipäällä, sillä hän teki Bröndbyn 1-0 johtomaalin maalin ja syötti puolalaishyökkääjä Kamil Wilczekin tekemän 2-1 johtomaalin. IFK Göteborg tasoitti ottelun 2-2:een lisäajan toisella minuutilla.

Ottelun jälkeen ammuttiin vielä rangaistuspotkukilpailu, jonka IFK Göteborg voitti. Bröndbyn suomalaispuolustaja Paulus Arajuuri oli joukkueensa avauskokoonpanossa.

Maali oli Pukille kolmas viidenteen otteluun. Hirmuvireessä oleva hyökkääjä johtaa tauolla olevaa Tanskan liigan maalipörssiä 14 maalilla. Bröndby on Tanskan liigan sarjataulukossa toisena.

Katso ottelun kohokohdat ja Pukin maali sekä syöttö alta tai tästä.