juventus_logo

Sunnuntai-iltana tahkottu Juventuksen ja Interin välinen Derby d’Italia oli ehdottomasti yksi kauden parhaita Italian Serie A-otteluita.

Molemmat joukkueet hakivat kiihkeästi voittoa ja hyökkäyksiä nähtiin jatkuvasti molempiin päätyihin. Ratkaisija löytyi aivan ensimmäisen jakson lopussa, kun Juventuksen taitava kolumbialainen, Juan Cuadrado, latasi laatikon ulkopuolelta jäätävän puolivolleyn. Laukaus painui vastustamattomasti Inter-vahti Samir Handanovičin selän taakse.

Inter haki toisen jakson lopussa tasoitusmaalia vimmatusti, mutta kiihkeälle derbylle tyypillisesti lataus meni yli. Kroatialainen Ivan Perišić hölmöili itsensä suihkuun suoralla punaisella kortilla. Juven johto piti ja kotijoukkue nappasi täydet kolme sarjapistettä 1-0 voitollaan.

Katso ottelun voittomaali tästä. Jos video ei toimi, niin katso se tästä.