Soihdut toivat myös palomiehet kentälle, kun sarjanousija HIFK sekä mestarisuosikki HJK tasasivat pisteet 1-1 tuloksella.

Ottelun avausjakso jäi pelillisesti heikkotasoiseksi, eikä se tarjonnut juurikaan maalipaikkoja, itse maaleista puhumattakaan. Unisen avausjakson kohokohdaksi jäi palokunnan esiintyminen kentällä. Pelastuslaitoksen työntekijät joutuivat suorittamaan ensisammutustöitä HIFK-kannattajien soihtujen vuoksi.

Toisella jaksolla Veikkausliigan suurimman ennakkosuosikin paineita harteillaan kantava HJK sai vahvan painostuksen pian sen jälkeen, kun HIFK-kapteeni Jukka Halme joutui kentän laidalle paikattavaksi.

Vahvan paineen päätteeksi Akseli Pelvas veikin Klubin 1-0 johtoon, kun ottelua oli pelattu noin 49 minuuttia. Syötön maaliin tarjosi HJK:n paidassa debytoinut Nigerian maajoukkuemies Elderson.

Jälleen kovalla intensiteetillä omiaan tukenut, punaisena mereneäkin tunnettu IFK:n kannattajakatsomo sai aihetta juhlaan reilun tunnin kohdalla, kun brassihyökkääjä Erikson Carlos tasoitti kulmapotkun jälkitilanteesta.

1-1 tasatulokseen päättynyt ottelu pelattiin loppuunmyydyllä Telia 5G -areenalla.