Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarajatasolla, Superettanissa, nähtiin todella komea ja taidokas voittomaali lisäajalla sunnuntaina.

IK Frej kaatoi kotikentällään Östers IF:n numeroin 3-2 (1-1) sunnuntaina. Ottelun hahmoksi nousi kotijoukkueen Samouil Izountouemoi, joka teki ensin 89. minuutilla 2-2-tasoitusmaalin ja sitten 94. minuutilla erittäin hienon 3-2-voittomaalin.

Kotijoukkue IK Frej sai kulmapotkun ja pallo ajautui kuudentoista alueen rajoille, mistä Izountouemoi sijoitti tarkalla volleylla pallon oikeaan kulmaan. Siihen päälle totta kai villit juhlinnat joukkuekavereiden kanssa.

Erittäin upea voittomaali lisäajalla

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS TOINEN TUORE VIDEO RUOTSIN SUPERETTANISTA: Video: Ruotsin divarissa nähtiin kauden koomisin maalin juhliminen