Veikkausliigaa johtava HJK järjesti keskiviikko-iltana todellisen pyörremyrskyn Telia 5G-Areenalla. SJK jäi karmaisevalla tavalla HJK:n jalkoihin ja loppulukemat kirjattiin Klubille peräti 6-0 (4-0) lukemin.

HJK ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Vincent Onovo vei ensimmäisellä HJK-paidassa tehdyllä maalillaan helsinkiläiset johtoon jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. Evans Mensah, Ville Jalasto ja loukkaantumisen jälkeen paluun kentille tehnyt Moshtagh Yaghoubi kasvattivat taukojohdon 4-0:aan. Toisella puoliajalla Alfredo Morelos osui vielä kahdesti ja kasvatti kauden maalimääränsä jo kymmeneen.

HJK johtaa Veikkausliigaa 22 sarjapisteellä. Yhden ottelun vähemmän pelannut KuPS on toisena 18 pisteellä, tasapistein kolmantena olevan VPS:n kanssa.