Kreikan pääsarjan Panathinaikosia edustava Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Robin Lod teki keskiviikkona maalin ja syötti toisen, kun Panathinaikos kukisti vieraskentällä PAOK:n lukemin 3-2.

PAOK siirtyi 1-0 johtoon 20. peliminuutilla. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Lod syötti belgialaisen Viktor Klonaridisin tekemän 1-1 tasoitusmaalin. PAOK siirtyi toisella puoliajalla uudestaan johtoon, kunnes Lod tasoitti lukemiksi 2-2 kulmapotkusta. Urugualaishyökkääjä Guillermo Molins teki ratkaisevan 3-2 voittomaalin Panathinaikosille lisäajan kolmannella minuutilla.

Lodin tekemä maali oli hänelle kauden viides Kreikan pääsarjassa. Hän teki maalin myös Panathinaikosin edellisessä 1-0 voittoon päättyneessä ottelussa Panioniosia vastaan.