Robert Taylor iski voittomaalin, kun Simo Valakarin valmentama Trømso IL kaatoi sarjakärki Molden Norjan pääsarjassa lukemin 2-1.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo ensimmäisen minuutin aikana, kun Trømson kokenut Magnus Andersen iski pallon sarjakärki Molden verkkoon. Toisen jakson alussa syntynyt, ja voittomaaliksi jäänyt 2-0 maali oli puolestaan upeaa suomalaistaidetta: lahjakas Onni Valakari tarjosi upean pystysyötön ja karkuun päässyt Robert Taylor sijoitti viileästi alakulmaan.

Koko sarjan jumboksi jumittuneelle Trømsolle yllätysvoitto oli elintärkeä, joka rauhoittaa päävalmentaja Simo Valakarin tukalaa tilannetta ainakin hetkellisesti. Trømson pelaajista myös laitapuolustaja Juha Pirinen pelasi sunnuntain ottelussa täydet minuutit.