Panoksena paikka Championshipiin

Sunderland putosi toissa kaudella Championshipiin ja tällä kaudella pelit jatkuivat League Onen puolella. Pystyykö Mackemit tekemään paluun Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Lutonin ja Barnsleyn kanssa, vai pistääkö Charlton kapuloita rattaisiin?

Viime kaudet ovat olleet synkkiä aikoja Sunderlandin kannattajille. Tällä kaudella povattiin lähes varmaa paluuta takaisin Championshipiin, mutta joukkue jäi sarjassa vasta viidenneksi. Karsintojen semi-finaaleissa vastaan tullut Portsmouth kaatui yhden maalin turvin. Skottihyökkääjä Chris Maguire iski otteluparin ainokaisen vanhan seuransa verkkoon. Sunderlandin ehdottomasti ainoa tavoite on sarjanousu tästä parista, mutta vastus ei ole helposti kaadettavissa.

Charlton oli sarjassa kolmas ja kaatoi Doncasterin karsintojen semi-finaali vaiheessa, joskin ottelupari venyi rangaistuspotkukilpailuun saakka. Ensimmäistä valmennuspestiään hoitava Lee Bowyer luotsaa kasvattajaseuraansa ja voikin olla tyytyväinen kauteen. Tänään on mahdollista nähdä vielä kirsikka kakun päälle Charltonin kaudelle, mikäli se onnistuu otteluparin viemään nimiinsä. Katseet kannattaa kääntää tänään kärkipelaaja Lyle Tayloriin, joka on ottanut vastuuta maalinteosta, kun maalipyssy Karlan Ahearne-Grant siirtyi tammikuussa Huddersfieldiin.

Pelivalinta: Tasapeli (3.07 @Coolbet)

Panokset ovat valtaisat, niin kilpailullisesti kuin taloudellisestikin. Pelistä nähdään eittämättä varovainen ja kuten kertoimissa näkyy, ei tästä maalijuhlia odoteta. Sunderland on aavistuksen ennakkosuosikki Wembleyllä tänään, mutta meidän arvioissa kallistuma pitäisi olla Charltonilla. Tasapeli on kuitenkin mieluisa pelivalinta ja jatkoaika nähtäneen tänään.

LYÖ VETOA!

Lue myös myös: 10 mielenkiintoisinta tulevaa tähteä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here