Video: Real Madrid selvitti tiensä jatkoon – Viniciuksen tönimiset aiheuttivat kuohuntaa

Real Madrid selvitti keskiviikkona tiensä kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien liigassa. Madridilaistähti Viniciuksen tunteet kuumenivat ottelussa.

Mestarien liigan kestomenestyjä Real Madrid eteni kuin etenikin jatkoon Mestarien liigan puolivälieriin otteluparissa RB Leipzigia vastaan. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Real Madridin 0–1-vierasvoittoon, joten Leipzig tarvitsi voiton Santiago Bernabeulta.

Leipzig rakenteli läpi ottelun mainioita hyökkäyksiä ja Real Madrid oli ajoittain hätää kärsimässä. Saksalaisten viimeistely oli kuitenkin maalipaikoissa sanalla sanoen surkeaa.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasikin Real Madrid. Jude Bellingham antoi loistavan syötön Vinicius Juniorille, joka laukoi pallon kauniisti maaliin. Ottelua oli pelattu tuossa vaiheessa 65 minuuttia.

Kymmenisen minuuttia aiemmin oli lähellä, että maalin tehnyt Vinicius olisi jopa ajettu ulos kentältä. Brassitaiturin veri kiehahti syystä tai toisesta ja hän töni Leipzigin kippari Willi Orbanin samassa tilanteessa kahdesti kentän pintaan. Tuomari antoi kuitenkin Viniciukselle tilanteesta vain keltaisen kortin.

Leipzig tasoitti ottelun pian Real Madridin maalin jälkeen ja haki kiivaasti jatkoajalle vievää johtomaalia. Dani Olmo sai aivan ottelun loppuhetkillä nostettua pallon ylärimaan, mutta sitä lähemmäs eivät saksalaiset päässeet.

Viniciuksen tunteet kuumenivat keskiviikkona

Edellinen artikkeliVideo: Uskomaton nukahdus Turkin liigassa – Oguz Aydin tinttasi vuoden helpoimman maalin
Seuraava artikkeliVideo: Marcus Forss heilutti maaliverkkoja, kun Middlesbrough kellisti Norwichin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän