Kesällä isolla siirtosummalla Manchester Unitediin siirtynyt Rasmus Hojlund onnistui vihdoin tekemään ensimmäisen maalinsa Valioliigassa.

Surkeasti alkukaudella esiintynyt Manchester United oli tapaninpäivänä jälleen ongelmissa kohdatessaan kotikentällään Aston Villan, mutta onnistui nousemaan kahden maalin takaa voittoon.

Aston Villa johti ottelua puoliajalla 0–2. Toisella puoliajalla nähtiin kuitenkin aivan toisenlainen kotijoukkue. Alejandro Garnacho toi Unitedin tasoihin kahdella maalillaan. Kun ottelua oli takana 82 minuuttia, tanskalaiskärki Rasmus Hojlund iski pallon tolpan kautta maaliin kulmapotkutilanteesta ja Unitedille kolme pistettä.

Hojlundin tuuletuksesta näki, miten tärkeä maali oli hänelle itselleen. Kesällä kovin odotuksin Atalantasta Unitedin riveihin siirtyneelle Hojlundille osuma oli vasta ensimmäinen Valioliigassa. Mestarien liigassa hän toki heilutteli syksyn aikana verkkoja peräti viidesti.