chelsea_logoEnglannin Valioliigaa johtava Chelsea kaatoi sunnuntai-iltana pelatussa FA Cupin 3. kierroksen ottelussa kaksi sarjaporrasta alempana pelaavan Peterborough’n lukemin 4-1 ja eteni FA Cupin seuraavalle kierrokselle.

Chelsea siirtyi tauolle 2-0 johdossa Pedron ja Michy Batshuayin maaleilla. Toisen puoliajan alussa Willian lisäsi kotijohdon 3-0:aan Pedron esityöstä.

Peterboroughin hyökkääjä Tom Nichols vastasi vieralijoiden kavennusosumasta. Vain muutamaa minuuttia ennen kavennusta Chelsea-kapteeni John Terry sai punaisen kortin kaadettuaan Peterborough’n hyökkääjän alimpana miehenä. Terryä on viety kiivaasti viime aikoina siirtohuhuissa Kiinan Superliigaan, eikä miehen esitys ainakaan lisännyt Chelsea-manageri Antonio Conten luottamusta häntä kohtaan.

Pedro sinetöi ottelun loppulukemat 4-1:een 75. peliminuutilla illan toisella osumallaan.

Chelsean pelaajista muun muassa Diego Costa, Victor Moses ja Eden Hazard istuivat koko ottelun penkillä.

Katso Chelsean 4-1 voittoon päättyneen ottelun kaikki maalit alta tai tästä linkistä.